Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Dokter Schoenmakers vervangt Dokter Hoeve

Tilburg zomer 2013

Dokter Lammert Hoeve gaat eigen praktijk beginnen. We wensen hem het beste en zijn hem erg dankbaar.

foto Lammert

 

Vijf jaar geleden hebben we - vanwege het zwangerschapsverlof van dokter Geelen-  een waarnemer in dienst genomen: dokter Hoeve. Het plan was dat hij weer ergens anders zou gaan werken zodra dokter Geelen terug zou zijn van haar bevallingsverlof.

Maar het klikte goed , zoals dat heet. Hij paste goed in het team. Daardoor - en ook omdat een extra paar handen voor ons het combineren van werken in een drukke praktijk en zorg voor ons jonge gezin gemakkelijker maakte- hebben we besloten de waarneemsituatie te laten bestaan zoals die was.

Dokter Hoeve gaat een andere praktijk in de regio overnemen van een collega die met pensioen gaat. www.huisartshoeve.nl Hij heeft veel zin om voor zichzelf te beginnen, maar kijkt met veel plezier terug op de periode hier, zo heeft hij ons laten weten. U kunt hem als patiënt eventueel nog tegenkomen op de huisartsenpost omdat zijn nieuwe praktijk in onze regio is gevestigd en hij dus- net als wijzelf- diensten zal blijven doen op de huisartsenpost. 

Omdat we de de ondersteuning van een derde arts niet kunnen missen, hebben we inmiddels een opvolger gezocht en gevonden. 

We bedanken collega Hoeve voor zijn jarenlange werk bij ons en wensen hem geluk bij de opstart van zijn eigen praktijk. Zijn laatste werkdag bij ons is op 27 juni. Hij zal worden vervangen door Dokter Gijs Schoenmakers

Gijs Schoenmakers 

Dokter Gijs Schoenmakers komt vanaf deze zomer bij ons werken op Maandag en vrijdag. Hij is recent afgestudeerd van de Radboud universiteit in Nijmegen als huisarts. We zijn erg blij met zijn komst en hebben er vertrouwen in dat hij goed bij onze praktijk en onze praktijkvoering past. Hij is bij ons goed op zijn plek. Mede wegens het feit dat hij -net als wijzelf- in de Reeshof woont en dus weet wat er in de wijk leeft en gebeurd.