Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Historie

Historie

 

In 2002 zijn wij, met zijn tweeën, begonnen aan een avontuur. Met helemaal geen patiënten en ook geen assistente hebben we in het voorste gedeelte van ons huis in de Overlangelstraat 22 een computer neergezet en een onderzoeksbank. In de garage een paar stoelen en wij zijn gaan wachten op patiënten om levenslang huisartsenzorg te gaan leveren...

Al na 3 maanden bleek dat we maar beter konden verhuizen en het gehele pand verbouwen om patienten te kunnen ontvangen; zo snel groeiden we uit ons jasje! Ook moest er vlug een assistente komen. Trees Pijnenburg werkt aldus inmiddels 14 jaar bij ons. Zij heeft extra assistentes zien komen die vandaag nog steeds met plezier bij ons werken. Ook zijn er nieuwe dokters aan ons team toegevoegd, zodat het artsen team nu uit 5 vaste artsen bestaat.

De praktijk is al een paar keer verbouwd en professioneler geworden. Die professionaliteit is ook geborgd op een ander vlak: Praktijkondersteuners zorgen er inmiddels 7 jaar voor de verankering van de zorg voor mensen met een chronische ziekte zoals diabetes of COPD. En sinds 2011 is er ook op een ander zorgvlak een discipline bijgekomen: POH's GGZ. Dat zijn praktijkpsychologen die zorg dragen voor de ondersteuning van de geestelijke gezondheidszorg voor onze patienten. 

 

"Huisartsenpraktijk Keulemans en Geelen" bestaat nu sinds 2002. Steeds meer mensen hebben zich ingeschreven als patient bij onze praktijk. Door deze enorme groei moesten we ook het buurpand -Overlangelstraat 24 stond gelukkig leeg- inrichten als praktijkruimte. Een hele club in een heel clubhuis dus...  maar het werd nog mooier!Groei van onze praktijk

Eind 2015 opende er naast het station een complex met een gezondheidscentrum met zoveel zorgdisciplines erin dat het wel eens het meest uitgebreide van Tilburg en omstreken kan worden genoemd. Apotheek, Psychologie, alle mogelijke soorten Fysio- en Ergotherapie en logopedie, tandarts, podotherapie, thuiszorg en nog veel meer zorgverleners hebben zich aangesloten bij de centrum om daar samen te werken.

Alles voor de patient onder één dak en voor ons een mogelijkheid de samenwerking met al die zorgverleners verder uit te diepen. We zaten in de Overlangesltraat weliswaar erg knus maar konden bijna niet wachten tot we naar het Forum konden gaan verhuizen;

Alle zorg dichtbij. Dat merken wij iedere dag en daaraan werken we iedere dag. En we hopen dat u als patiënt daar ook erg tevreden mee bent!

Jeroen Keulemans en Jolanda Geelen, huisartsen in de Reeshof