Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak Maken

 

 

Welk spreekuur moet ik kiezen?    

 Telefonisch spreekuur:

Eenvoudige vragen kunnen vaak telefonisch beantwoord worden. U kunt de assistente dan vragen of éen van de artsen u    terugbelt zo hoeft u niet naar de praktijk te komen. Het telefonisch spreekuur loopt via de assitentes. Zij noteren uw vraag of klacht en vertellen u wanneer u daarover door de huisarts wordt teruggebeld. 

Twijfelt u of u moet bellen? Misschien kan een kijkje op deze website u helpen www.thuisarts.nl

 

Spreekuur:

Elke dag wordt er in de praktijk spreekuur gehouden. Normaal gesproken maakt u eerst een afspraak via assistente en komt u naar dit spreekuur.

 

Visite:

Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen. Het huisbezoek is natuurlijk niet bedoeld om vervoersproblemen op te lossen.

 

E-mail spreekuur of  e-Consult

Een niet dringende vraag of een terugkoppeling na een gewoon spreekuur kan prima via de mail. Via een beschermde mailverbinding kunt u vragen stellen en kan de arts die antwoorden. Soms wordt een vraag pas na een paar dagen beantwoord, hou daar rekening mee.

 

Zelf afspraak inplannen

Voor het kleine klachten spreekuur kunt u zelf vanuit huis een afspraak rechtstreeks in de agenda van de arts inplannen.
Kies een tijd en klik op uw klacht. U krijgt per mail bevestiging van de afspraak.

 

 

 

                                                                                                                                                           Terug