Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Over Praktijkondersteunsters

 

( ook wel Praktijk-verpleegkundigen genoemd)

 

foto tineke

Tineke Volmer (Praktijkondersteunster Somatiek)

...verzorgt voor ons de z.g. geprotocoleerde zorg. Zij is een ervaren verpleegkundige (o.a. kindergeneeskunde en neonatologie) en in haar spreekuren gaat ze breder in op uw zorgvraag of verricht ze onderzoeken volgens standaarden en protocollen zoals door het Nederlands Huisartsen Genootschap opgesteld. Dit werk ondersteunt de diagnosestelling en de behandeling van de huisarts en verhoogt de algehele kwaliteit van de praktijkvoering. 

 

        

 

 

Haar takenpakket bestaat o.a. uit:


Jolanda van Campen, praktijkondersteunster in opleiding

 

  • Zij is verpleegkundige 
  • Sinds 2015 praktijkondersteunster Jolanda richt zich vooral op de ouderenzorg.

 Jolanda van Campen

 

 


 

Corné Timmers 

Corne Timmers (Praktijkondersteuner-GGZ, psycholoog)

                     

 ... ondersteunt eveneens in de hulpverlening bij psychische klachten in de huisartsenpraktijk. De praktijkverpleegkundige geestelijke GezondheidsZorg (GGZ) is speciaal opgeleid om ondersteuning te bieden op psychisch gebied.  In overleg met de huisarts inventariseert hij klachten en helpt bij de behandeling. Ook draagt hij zorg voor de kwaliteitsprogramma's op het gebied van de Gezondheidszorg bij psychische klachten in onze praktijk.

Corné Timmers gebruikt ook z.g. e-Health oplossingen; manieren om via internet patiënten te behandelen

  • Angstklachten
  • Relatieproblemen
  • Verslavingsproblematiek
  • Stemmingsklachten en depressie
  • Overspannenheid
  • Etc.

 Gracia Rijneveld

(praktijkondersteunster-ggz, volwassene-psycholoog, kinder-psycholoog)

 

 

Gracia Rijneveld 

Naast het in kaart brengen van psychologische problemen en het adviseren van de huisarts over behandeling bij volwassenen, is Gracia Rijneveld ook kinder-psychologe. kinderpsychologie legt zich vooral toe op het "systeem". Dat betekent : hoe functioneert het kind in gezin/school/vriendjes én hoe reageert het syteem weer op het kind.