Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Spoedgevallen

 


Noodnummer 013-5705173 of bel praktijknummer en kies "1"

-Wordt de lijn gebeld voor zaken die niet spoedeisend zijn, dan wordt de verbinding meteen verbroken om de lijn open te houden voor echte spoedgevallen-


 

Buiten kantooruren 

Bij minder acute situaties belt u onze praktijk of de centrale doktersdienst. Het telefoonnummer van de huisartsenpost is 0900-33 22 22 2

112

In een echt levensbedreigende situatie kunt u het beste direct 112 bellen. De mensen achter het landelijke noodnummer kunnen direct alle benodigde hulpdiensten inschakelen, zoals de politie, de brandweer en de ambulance. Niet voor niets geldt: 112 - daar red je levens mee!

 

Zelf EHBO toepassen

Niet elk ongeluk is een groot ongeluk. De meeste kleine ongelukjes gebeuren gewoon thuis, op het werk of op het sportveld. Een verstuikte enkel, een snee in een vinger of iemand die zich verslikt, het is zo gebeurd. Iedereen kan helpen, als hij maar weet wat hij moet doen.

Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben al een EHBO-diploma. Ze hebben een cursus gevolgd en een examen gedaan. Zij weten nu hoe ze kunnen voorkomen dat een situatie erger wordt, terwijl de huisarts onderweg is. Ook voor u kan zo'n EHBO-diploma zeer nuttig zijn. Kijk daarvoor op www.ehbo.nl.