Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Prikpost

 

AANTAL PRIKMOMENTEN OP PRAKTIJK WORDT UITGEBREID.

 

Bloedafname kan voortaan gedurende de hele dag gebeuren bij de assistentes.


Jarenlang konden patienten van onze praktijk die bloed moesten laten prikken elke werkdag op twee momenten terecht voor hun bloedafname. Met het bloedformulier in de hand kon men zich melden tussen 7 en 8 uur 's morgens en tussen 17 en 18 uur 's avonds. De prikzusters van de verschillende laboratoria (SHL en Diagnostiek Brabant) zaten klaar om het bloed af te nemen. Dat werkte geweldig en de samenwerking met deze laboratoria was altijd heel goed. 

Dat systeem werkte jarenlang naar ieders tevredenheid, maar we gaan toch een verbetering doorvoeren. Vanaf begin volgend jaar zal het mogelijk gaan worden om gedurende de hele dag bloedafnames te doen, gewoon van 8 tot 17.00 uur. Onze eigen assistentes gaan namelijk het bloed afnemen en die zijn de hele dag aanwezig. In de aanlooptijd naar het nieuwe priksysteem krijgen zij daarvoor een gedegen opleiding in het verrichten van bloedafnames en het verwerken van de bloedproducten.

 

Een enorme uitbreiding van het aantal prikmomenten dus.

 


U hoeft maar te bellen naar de assistentes, een tijd af te spreken en de praktijkassistente zal de bloedafname bij u doen. Ook als u op het spreekuur bij de dokter bent geweest en er moet bloed geprikt worden dan kan dat meteen bij de assistente worden gedaan. Wij hebben hiervoor gekozen om de service naar onze eigen patienten te vergroten. 

Ook zal het priktarief voor de patient lager zijn dan voorheen. Helaas geldt deze nieuwe service niet voor mensen die niet bij onze praktijk zijn ingeschreven als vaste patient. De andere prikposten in de wijk en de stad blijven natuurlijk voor hen beschikbaar. 

Het bloed zal worden geanalyseerd in het laboratorium van DiagnostiekvoorU in Eindhoven. Een heel goed laboratorium dat in Eindhoven is gevestigd. Zij begeleiden de overgang naar het nieuwe priksysteem in onze praktijk. 

 

Heeft u vragen over het nieuwe prikken? Beld dan gerust de praktijk of mail naar info@keulemansgeelen.nl