Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Wereld COPD dag


COPD is een longziekte die vaak door roken komt. Stoppen met roken, bewegen en gezond eten zijn belangrijk bij COPD.
Lees verder »

Diabetes onder de aandacht


Sommige mensen hebben een verhoogde kans op diabetes mellitus type 2 (suikerziekte). Vandaag wordt wereldwijd aandacht besteed aan diabetes, in het bijzonder bij vrouwen.
Lees verder »

Nationale Hepatitisdag


Een leverontsteking door een virus, is dat goed te behandelen? Loop ik een risico of heb ik dat lang geleden gelopen? Vanaf vandaag, de Nationale Hepatitisdag, is er extra aandacht voor Hepatitis B en Hepatitis C.
Lees verder »

Heb ik reuma?


Mensen met stijve gewrichten vragen zich wel eens af of ze reuma hebben. Reumatoïde artritis is een ziekte waarbij gewrichten ontstoken zijn. Thuisarts.nl geeft meer informatie over gewrichtsklachten en reuma.
Lees verder »

Zorg-Apps voor op je telefoon


In onze praktijk worden momenteel twee apps getest. Één van Philips en één van onszelf. Het betreft twee pilots die moeten uitwijzen of de apps bruikbaar zijn in de praktijk.
Lees verder »

Baby's geboren !


Een babyboom in onze praktijkl! In dezelfde week heeft dokter Schoenmakers een zoon gekregen en bijna tegelijkertijd kreeg assistente Sylvia een dochter. Bijna op dezelfde dag! Moeders en kinderen maken het goed.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten