Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Keuzetabel bij diabetes type 2


Soms blijft de bloedsuiker te hoog als u tabletten metformine en gliclazide slikt. Dan bespreekt u met uw huisarts de mogelijkheden. Een keuzetabel kan hierbij helpen.
Lees verder »

bloedafname


Vanaf medio december 2018 bieden wij de mogelijkheid om bloedafname door onze eigen assistenten te laten verrichten.

 

Waarom?

- Dit is gunstiger voor uw eigen risico

- U wordt geprikt door een voor u beken...
Lees verder »

Aantal prikmomenten sterk uitgebreid. Assistentes gaan prikken!


Al onze assistentes krijgen een opleiding tot bloedafname-laborante, prikster dus. Hierdoor wordt het mogelijk gedurende de hele dag bloed af te laten nemen. Dus als de huisarts het belangrijk vindt dat er bloed wordt afgenomen, kan dat direct bij de assistente gebeuren. Hierdoor verwachten we de service naar onze patiënten sterk te verhogen. Bovendien is deze manier van prikken goedkoper voor het eigen risico. Deze service geldt alleen voor onze eigen patiënten.
Lees verder »

Vernieuwde Griep Check


De Griep Check is om te kijken of u griep heeft. Na een paar vragen krijgt u een advies of u mogelijk griep heeft. En leest u wat u kunt doen.
Lees verder »

Nieuwe medewerkers


Met ingang van 1 oktober 2018 zijn in onze praktijk dokter Huurdeman en dokter van Waes gestart ter ondersteuning van ons team. Dokter Huurdeman is werkzaam op woensdag. Dokter van Waes is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Teven...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten